Thuiszorgwinkel

Thuisverpleging Vergauwen werkt samen met Zorgdepot. Hier kan u terecht voor een breed gamma aan hulpmiddelen en verzorgingsproducten. U kan discreet bestellen bij uw verpleegkundige, via de webshop of telefonisch op ons algemeen nummer. Al onze producten worden bij u aan huis geleverd. Sommige hulpmiddelen kunnen ook gehuurd worden. Zo kan u in bepaalde gevallen toch op ontslag gaan uit het ziekenhuis. Het huurgamma gaat van rollators en rolstoelen tot ziekenhuisbedden. Voor meer info en actuele prijzen, contacteer ons gerust.

Vragen?

Wat is de kostprijs?
Wij werken via derbetalersregeling. Wij rekenen uw zorg af met uw mutualiteit. Indien zorgen niet terugbetaalbaar zijn, wordt u voor de aanvang van de zorg hiervan op de hoogte gebracht.
Hoe vraag ik verpleging aan?
U kan ons telefonisch of via mail altijd bereiken. Indien nodig, komen we dezelfde dag nog bij u langs.
Moet ik zelf iets voorzien?
Als we de eerste keer bij u langskomen, vragen we 2 kleefzegels van uw mutualiteit en het voorschrift van de arts indien aanwezig. Voor het verder verloop van uw verzorging, kan u bespreken met de verpleging wat er nodig is om uw zorg correct uit te voeren. De verpleegkundige voorziet zelf in steriel materiaal zoals spuiten, naalden, wondzorgsets, enz..

Bel ons en wij komen, indien nodig, vandaag nog bij u langs!

03 334 57 33