Langer
thuis

U kan bij ons terecht voor een brede waaier aan zorgen waarbij u niet noodzakelijk in het ziekenhuis moet blijven. En kan u dankzij onze totaalzorg langer thuis blijven.

Minder
zorgen

Wij streven ernaar om u naast thuisverpleging volledig te omkaderen door nauw samen te werken met andere zorginstellingen.

Kostprijs

Wij werken via derbetalersregeling. Wij rekenen uw zorg af met uw mutualiteit. Indien zorgen niet terugbetaalbaar zijn, wordt u voor de aanvang van de zorg hiervan op de hoogte gebracht.

Over ons.Thuisverpleging Vergauwen is gevestigd op het Eilandje in Antwerpen en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staat ons team vol enthousiasme en toewijding klaar om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie, aangestuurd vanuit het centraal gelegen kantoor, die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wij bieden een totaalzorg waardoor u langer en zorgeloos thuis kan blijven.

Vragen?

Wat is de kostprijs?
Wij werken via derbetalersregeling. Wij rekenen uw zorg af met uw mutualiteit. Indien zorgen niet terugbetaalbaar zijn, wordt u voor de aanvang van de zorg hiervan op de hoogte gebracht.
Hoe vraag ik verpleging aan?
U kan ons telefonisch of via mail altijd bereiken. Indien nodig, komen we dezelfde dag nog bij u langs.
Moet ik zelf iets voorzien?
Als we de eerste keer bij u langskomen, vragen we 2 kleefzegels van uw mutualiteit en het voorschrift van de arts indien aanwezig. Voor het verder verloop van uw verzorging, kan u bespreken met de verpleging wat er nodig is om uw zorg correct uit te voeren. De verpleegkundige voorziet zelf in steriel materiaal zoals spuiten, naalden, wondzorgsets, enz..

Bel ons en wij komen, indien nodig, vandaag nog bij u langs!

03 334 57 33